Snabbuppdatering

Läsplattan fortsätter att fungera bra! Hittills har jag hunnit läsa några kortare böcker, samt påbörja några längre projekt. Har också gett mig in på att jaga fram terminens kurslitteratur och ändå hittat en fem-sex böcker från listan. Framgångar!

Jag orkar inte göra någon längre recension just nu, men jag tänker att jag åtminstone berättar vad jag har läst. #prataomdet var intressant och väckte många minnen från när kampanjen pågick. Det var trevligt att återfinna några av de längre texterna som kom ut, men jag hade velat se mer exempel på twitterinläggen som gjordes. Fräsch, frisk och spontan av Mons Kallentoft var en något märklig bok som jag lånade på en slump. Modern stockholmsskildring, så på det sättet föll den inom mina intresseområden, men överlag inget som jag tycker speciellt mycket om. Men det är nog nyttigt för mig att läsa annat än det jag nischat in mig på.

Förutom kurslitteratur har jag även fyllt på Lizzie med China Miéville, Virginia Woolf (kursboken jag behövde fanns inte gratis, men jag hittade lite annat!), Sigrid Undset, Alfred de Musset (han ingår i kurslitteraturen men jag skaffade lite extra) och Luigi Pirandello (en av hans böcker är kurslitteratur, men fanns inte i e-pub).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s