Tekalender: lucka 1

I början av november var jag i Düsseldorf-trakten och hälsade på en vän. Under en utflykt till Aachen snubblade vi över en teaffär som sålde tejulkalendrar, vilket jag naturligtvis tyckte verkade helt fantastiskt! Idag är det första december och härmed startar alltså min tekalender!

kalender

Lucköppning går till så att jag tar en tepåse slumpmässigt ur kalenderpåsen. Första tepåsen innehöll Rooitea Apfelstrudel. Av namnet att döma är det ett Rooibos-te, vilket jag vanligtvis inte gillar. Men det här är en kalender och i sammanhanget väldigt lite te, så det är definitivt värt att prova! Det visade sig faktiskt vara riktigt gott, och fungerade både med och utan mjölk i. Luktar och smakar lite svagt av äpple vilket ju är precis som det ska vara.

Idag ska jag analysera Strindbergs Spöksonaten, redovisning på tisdag!

1

   1te

Annonser

4 reaktioner på ”Tekalender: lucka 1

  1. En tejulkalender låter som en sådan fantastisk idé att jag inte förstår varför inte tehandlarna jag brukar handla i också erbjuder det.

  2. Det är en fantastisk idé! Massor med små teprover som bara väntar på att upptäckas 🙂 Jag vet inte om det kommer dyka upp dubletter, men det är en del av spänningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s